» Отдых » Новости туризма

В Абу-Дабі з'явився центр водних видів спорту

    всего 84291 отеля

В Абу-Дабі з'явився центр водних видів спорту

В еміраті Абу-Дабі відкрився центр водних видів спорту - Desert Islands Water Sport Centre. Він розташований на відокремленому пляжі острова Сір-Бані-Яс і пропонує заняття дайвінгом і інші водні розваги для відвідувачів будь-якого віку і фізичних можливостей.

Центр обладнаний декількома лекційними залами і спеціальним басейном глибиною 3 метри, де професійні інструктори навчають новачків. Дайвери можуть досліджувати води Перської затоки і коралові рифи, отримати навички підводних рятувальників, а досвідченим підкорювачам глибин пропонується просунутий семиденний курс. Діти старше 8 років також зможуть спробувати свої сили в дайвінгу.

Тим, хто віддає перевагу більш розслаблений відпочинок, запропонують прогулянки на катері або яхті. Найближчим часом у відвідувачів центру з'явиться можливість для занурень у пошуках перлів і глибоководної риболовлі. Крім того, гості можуть при бажанні вибрати різні види сухопутного дозвілля - сафарі, прогулянки верхи або на гірському велосипеді.

Комплекс працює при курортному готелі Desert Islands Resort & Spa by Anantara. Мережа Anantara розробила спеціальні пропозиції, які включають відвідування центру водних видів спорту та проживання в розкішних апартаментах. Приміром, вартість дводенного туру починається від $ 600, а п'ятиденного відпочинку - від $ 1200, повідомляє прес-служба готельної мережі. У вартість всіх спецпропозицій входять: занурення для двох, двомісне розміщення в номері обраної категорії зі сніданком, а також трансфер до острова і назад.
27 марта 2013, 14:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт