» Отдых » Новости туризма

Авіакомпанія МАУ скасувала всі рейси у зв'язку зі складними погодними умовами в Києві

    всего 84291 отеля

Авіакомпанія МАУ скасувала всі рейси у зв'язку зі складними погодними умовами в Києві

Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) у зв'язку зі складними погодними умовами в районі київського міжнародного аеропорту Бориспіль, з метою забезпечення безпеки пасажирів скасувала виконання всіх своїх рейсів до 10:00 24 березня.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, трансферні пасажири, що знаходяться в транзитній зоні аеропорту Бориспіль, будуть забезпечені необхідним обслуговуванням.

Пасажирам, що вилітають з інших аеропортів маршрутної мережі МАУ за межі Києва, будуть запропоновані варіанти перельоту рейсами інших авіакомпаній за наявності місць на цих рейсах.

Пасажири з квитками авіакомпанії МАУ на рейси, які скасовані, можуть скористатися перельотом в іншу дату після відновлення рейсів за розкладом.

З питань зміні дати вильоту пасажири можуть звертатися в каси авіакомпанії МАУ в терміналe F аеропорту Бориспіль, каси в Києві за адресою Харківське шосе, 201-203 (телефон: 581-51-61), вул. Лисенка, 4 (телефон: 230-86-93) та в колл-центр авіакомпанії МАУ за телефоном у Києві 581-50-50, для абонентів мобільного зв'язку: 566.

Пасажири, які мають намір повернути квиток, можуть це зробити і отримати повернення грошей в місці придбання білета. Інформація про виконання рейсів за розкладом після 10:00 24 березня буде направлена додатково.
23 марта 2013, 13:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт