» Отдых » Новости туризма

Wizzair можуть знову не пустити в Росію

    всего 84291 отеля

Wizzair можуть знову не пустити в Росію

У бюджетній авіакомпанії Wizzair Ukraine виникли чергові проблеми з початком польотів до Росії. Як стверджує " Коммерсант-Україна ", на цей раз Росавіація не горить бажанням пускати компанію на лінію Київ - Москва. Раніше російський регулятор заблокував Wizzair можливість відкрити рейси в Москву з Будапешта і Сімферополя.

Правда, в Wizzair Ukraine заявили, що формально ніякої відповіді з Москви з питання про київської лінії в компанії поки не отримували, проте назвали нез'ясовним отриманий роком раніше відмова Росавіації у відкритті рейсів Сімферополь - Москва. За заявою Wizzair, переговори з російською стороною тривають. Нагадаємо, що формально всі обмеження на польоти між Росією і Україною тепер зняті. Зокрема, крім Wizzair, призначення з української сторони на лінію Київ - Москва отримала також Air Onix, яку пов'язують з родиною Азарова.

У разі, якщо Wizzair знову отримає відмову, це буде означати продовження політики Росавіації по сліпий охорону інтересів найбільших російських компаній - в першу чергу " Аерофлоту ", який збирається довести число київських рейсів до п'яти на день. Ця політика регулятора не тільки позбавляє пасажирів доступних тарифів, але і завдає серйозної шкоди російській економіці, особливо туристичній сфері, яку позбавляють значного числа потенційних клієнтів. Однак наша влада, схоже, досі не усвідомили очевидну згубність подібного курсу.
22 марта 2013, 13:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт