» Отдых » Новости туризма

Ямайка скасувала візи для туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Ямайка скасувала візи для туристів з Росії

З 7 березня влади Ямайки ввели безвізовий режим для громадян Російської Федерації, що прямують в країну з туристичними цілями або в рамках культурного обміну. Термін поїздки не повинен перевищувати 30 календарних днів.

При перетині кордону необхідно пред'явити паспорт, діючий протягом усієї подорожі. Також туристам необхідно мати зворотні квитки або квитки в третю країну і підтвердження наявності достатніх коштів для здійснення поїздки. Нинішнє нововведення лише незначно полегшує правила в'їзду для росіян - хіба що робить поїздку трохи дешевше. Раніше ямайська віза оформлялася прямо в аеропорту після прибуття, її вартість становила близько 20 доларів.

Ямайку щорічно відвідують близько 3,5 мільйонів туристів, з яких 1,5 мільйона перебувають на круїзних лайнерах. На туристичний сектор у країні припадає від 5 до 8 % ВВП, в цій сфері зайнято більше 800 тисяч чоловік. 41% валютних надходжень у скарбницю острови забезпечує саме туризм.
20 марта 2013, 20:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт