» Отдых » Новости туризма

У Китаї будують портал в інший світ

    всего 84291 отеля

У Китаї будують портал в інший світ

У китайському місті Фушунь, розташованому в північно-східній провінції Китаю Ляонін, будують " Кільце життя ", яке обіцяє стати головною архітектурною пам'яткою міста.

Металева конструкція у формі кільця буде підніматися над містом на 157 метрів. У темряві її висвітлюватимуть 12 000 світлодіодних ламп. На кільці встановлять чотири ліфти, за допомогою яких туристи зможуть піднятися на оглядовий майданчик на його вершині.

Як повідомляє Ridus. ru, місцеві жителі неоднозначно відреагували на будівництво " фушуньской Ейфелевої вежі ". Хтось став дорікати владі в розтраті бюджетних коштів - на спорудження " Кільця життя " піде не менше 16 мільйонів доларів США, інші ж жартома називають його " фушуньскою Ейфелевою вежею ". Хтось став дорікати владі в розтраті бюджетних коштів - на спорудження " Кільця життя " піде не менше 16 мільйонів доларів США, інші ж жартома називають його " ​​порталом в інший вимір ". Будівництво завершиться вже в 2013 році.
09 декабря 2012, 22:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт