» Отдых » Новости туризма

На Маврикії відкрився готель St. Regis

    всего 84291 отеля

На Маврикії відкрився готель St. Regis

Новий готель St. Regisвідкрився на Маврикії. Він знаходиться на самому південному заході, на півострові Ле - Морн, і є першою готелем бренду в Африці і 30-й - у світі.

У готелі - 172 номери і сьюта площею від 63 до 209 квадратних метрів. Готель розмістилася в колишній садибі одного з місцевих цукрових баронів. В інтер'єрах збережено дух вікторіанської епохи.

До послуг гостей - сім ресторанів і барів, в тому числі ресторан паназійська кухні Floating Market, японський Atsuko, французький Inspiration, а також індійський Simply India, яким управляє мішленівських шеф-кухар Атул Кочхар. У барі The 1904 можна замовити коктейль і подивитися, як бармен відкриває шампанське шаблею.

В інфраструктуру готелю входить перший в Африці іридієвий спа - центр, що включає кілька саун, парових кімнат, перукарський салон та цілодобовий фітнес - клуб. На території також є пляжний басейн, тенісний корт, бутік і конференц - зал Astor Room, пише CNTraveller. ru.

Вартість проживання становить від 731 євро за ніч при двомісному розміщенні.
09 декабря 2012, 07:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт