» Отдых » Новости туризма

Курорти Трентіно відкривають сезон

    всего 84291 отеля

Курорти Трентіно відкривають сезон

Курорти італійської області Трентіно офіційно відкривають сезон в наступаючі вихідні. Але вже в ці дні завдяки відмінним погодним умовам гостям доступне тут близько 90% від загального числа трас.

Автономна область Трентіно - Альто-Адідже (Trentino - Alto Adige, Trentino-Sudtirol) розташована на самій півночі Італії, межуючи з Австрією та Швейцарією. Це один з небагатьох регіонів країни, що не має виходу до моря, проте натомість володіє чудовими схилами Доломітових Альп, густою мережею річок і долин, а також безліччю гірських озер. До складу області входять такі популярні гірськолижні курорти, як Кронплац (Пустерталь), Валь-Гардена, Мадонна-ді-Кампільо, Валь-ді-Фасса та інші.

Доломітові Альпи пропонують лижникам різні види скі-пасів, притому до 21 грудня можна розраховувати на знижки і безкоштовні дні катання. Крім того, скі-пас можна купити в подарунок. Варто додати, що Трентіно як ніяка інша область багата на різні події apres ski. Лише протягом грудня тут відбудуться десятки заходів: театральних, гастрономічних, музейних і спортивних.
08 декабря 2012, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт