» Отдых » Новости туризма

Призовий конкурс дасть можливість безкоштовно відпочити в Фінляндії

    всего 84291 отеля

Призовий конкурс дасть можливість безкоштовно відпочити в Фінляндії

Фінська регіон Лахті проводить чергову призову акцію. Переможцю дістанеться подорож на двох: проїзд на швидкісному поїзді Allegro, проживання в готелі з напівпансіоном, квитки на підйомник гірськолижного курорту Мессіля (Messilä) і машина напрокат.

Всього розігрується три призові пакета ( на дві або одну ніч ). Акція проводиться з 19 листопада по 18 грудня на туристичному сайті регіону Лахті. Претендентам достатньо лише заповнити нескладну анкету, залишивши свої контактні дані. Потім переможці будуть визначені шляхом випадкового відбору.

Лахті ( в перекладі з фінського - " затока " ) знаходиться приблизно на однаковій відстані від Гельсінкі (110 кілометрів ) і Тампере ( 128 кілометрів ). Від російського кордону досюда всього 170 кілометрів по автотрасі ; також через нього слідують пасажирські поїзди з Москви і Петербурга. Місто надає великі можливості для екологічного та активного ( у тому числі гірськолижного ) відпочинку, а також шопінгу.
22 ноября 2012, 13:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт