» Отдых » Новости туризма

За відсутність алкотестерів водіїв у Франції поки не штрафують

    всего 84291 отеля

За відсутність алкотестерів водіїв у Франції поки не штрафують

Штрафи за відсутність алкотестерів в автомобілях, що пересуваються по території Франції, почнуть стягувати лише з березня 2013 року. Поки водії-порушники отримують лише усне попередження.

Французькій владі довелося піти на поступки, тому що виробники не змогли забезпечити різко зрослий попит на алкотестери. Нагадаємо, закон про необхідність як мінімум двох приладів для визначення рівня алкоголю в повітрі, що видихається в будь-якому автомобілі у Франції почав діяти в повному обсязі 1 листопада.

Як повідомляє Superski. ru, за новим законом при подорожах по Франції буде необхідний сертифікований цифровий аналізатор або набір з двох приладів ("Breathalyzer Kit"), на обох обов'язково повинна стояти маркування "NF-Approved". При цьому жандарми, які зупинили машину для перевірки, не мають права вимагати власний набір водія для проходження тесту. Але він обов'язково повинен бути в автомобілі, так само як світловідбиваючий жилет і знак аварійної зупинки - "трикутник". В даний час гранично допустимий вміст алкоголю в крові водія на території Франції - 0,5 проміле.
22 ноября 2012, 08:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт