» Отдых » Новости туризма

Новий додаток-перекладач для iPhone і iPad

    всего 84291 отеля

Новий додаток-перекладач для iPhone і iPad

Компанія Voice Link Technologies Limited випустила перекладач для мандрівників Voice Travel Mate - новий додаток для iPhone і iPad, яке допоможе будь-якому користувачеві впевнено почувати себе в незнайомій мовному середовищі.

Програма може переводити "туди/назад" з 10 різних мов - російської, англійської, французької, німецької, іспанської, італійської, голландської, шведської, японської та північнокитайській (мандаринського).

У базі даних програми знаходиться близько 40 тисяч фраз в 16 основних категоріях, які можуть стати в нагоді в подорожі, повідомляється на сайті Equities. com. Voice Travel Mate працює автономно і не вимагає підключення до інтернету, що допомагає уникнути витрат на зарубіжний роумінг. Переклад фраз супроводжується також голосовий версією, а, використовуючи функцію запису, власник телефону може записувати і виробляти будь-які слова і фрази, важкі для запам'ятовування або виголошення, наприклад назви пам'яток.

Voice Travel Mate можна скачати з App Store- повна версія з двома мовами обійдеться в $ 3,99. Додаткові мовні пари будуть коштувати $ 2,99 кожна. Для тих, хто бажає спочатку спробувати додаток в роботі, існує безкоштовна версія з обмеженим словником для категорії "Ресторани".

Планується, що незабаром вийде версія для операційних систем Android. Також очікуються й нові мови, такі як арабська, корейська, португальська і турецький.
19 ноября 2012, 09:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт