» Отдых » Новости туризма

Новий готель Reikartz відкривається на українському курорті

    всего 84291 отеля

Новий готель Reikartz відкривається на українському курорті

Українська готельна компанія Reikartz готує до відкриття новий готель у Поляні, який стане другою готелем мережі на бальнеологічному курорті Закарпаття.

У чотиризірковому "Reikartz Гранд Готелі" буде 74 номери площею від 20 квадратних метрів, ресторан української та європейської кухні. Гості зможуть скористатися безкоштовним трансфером в готель "Reikartz Поляна", щоб відвідати спа-центр готелю.

Вартість проживання в новорічний період складе 850 гривень (3234 рубля) на добу без обмеження мінімального періоду проживання.

Відкриття готелю відбудеться 25 грудня, пише Hoteldeluxes. com.

Готельна мережа Reikartz була заснована в 2003 році - тоді група бельгійських архітекторів на чолі з Франсуа Рейкарц придбала старовинний особняк в центрі Львова на Друкарській вулиці. Партнери відзначили, що на Україні практично відсутні мережеві готелі європейського рівня 3 і 4 зірки і вирішили зайняти порожню нішу, розробивши проект мережі Reikartz Hotels & Resorts.

На сьогоднішній день в управлінні мережі знаходиться 21 готель на Україні під брендами Reikartz Hotels & Resorts, "Раціотель" і "Віта Парк". Вони розташовані, зокрема, в Жденієво (Закарпаття), Кіровограді, Львові, Поляні (Закарпаття), Миколаєві, Почаєві, Кривому Розі, Дніпропетровську, Севастополі, Харкові і Маріуполі. До 2015 року компанія має намір відкрити готелі в кожному обласному центрі України.

У готелях Reikartz Hotels & Resorts діють єдині стандарти якості обслуговування, є безкоштовний доступ в інтернет, конференц-зали та переговорні кімнати. Курортні готелі мережі в Закарпатті пропонують повний спектр програм: від активного відпочинку та екскурсійного обслуговування до спеціальних оздоровчих послуг.
13 ноября 2012, 13:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт