» Отдых » Новости туризма

Усе більше росіян приїжджає на Барбадос

    всего 84291 отеля

Усе більше росіян приїжджає на Барбадос

До кінця 2012 року Барбадос розраховує прийняти 1900 туристів з Росії, що на 11% більше, ніж у минулому році. Наша країна є одним з самих швидкорослих європейських ринків: у 2010 році на курортах острова відпочило 1184 російських туриста, а в 2011-му - вже на 41% більше.

Відпочинок на Барбадосі набирає популярність і в іноземців. Всього в минулому році на курортах острова відпочило 572 000 туристів, що на 7% більше, ніж роком раніше. Ці цифри також включають круїзних пасажирів, які прибули на Барбадос на поромі. Більшість зарубіжних гостей приїхало з Європи - Великобританії, Німеччини, Італії і Франції; всього 226 тисяч туристів, що на 6% більше показників 2010 року. Найбільше зростання чисельності в 2011 році показали Росія, а також Франція (+26%) і Швеція (+25%). А ось кількість гостей з Бельгії знизилося на 12%.

Із США на курорти Барбадосу в 2011 році приїхало 144 000 чоловік; із Канади - 72 тисячі. Більшість європейських гостей воліють відпочивати тут у період з листопада по лютий; пік сезону припадає на грудень. Найменшою популярністю користуються травень, червень, вересень і жовтень. Мандрівники з Росії вибирають різдвяні та новорічні свята - грудень і січень, тоді як в лютому, а також в період з червня по жовтень російських туристів на острові небагато.

Барбадос - цілорічне напрямок; виняток становлять вересень і жовтень, коли тут трапляються зливові дощі і урагани. Влітку на острові досить сильна вологість, і вартість розміщення в готелях острова нижче, ніж у зимові місяці. На Барбадосі створені прекрасні умови для активного відпочинку - серфінгу, каякинга, глибоководної риболовлі, сноркелінга і дайвінгу; також на острові можна поплавати з черепахами і на піратському кораблі. Важливо, що для росіян Барбадос - безвізовий.
12 ноября 2012, 12:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт