» Отдых » Новости туризма

У Урюпінську можна безкоштовно зайнятися гірськолижним спортом

    всего 84291 отеля

У Урюпінську можна безкоштовно зайнятися гірськолижним спортом

У жителів і гостей Волгоградської області вперше з'явиться можливість гірськолижного відпочинку: зараз тут ведуться роботи з облаштування гірськолижного схилу. Він розташується біля озера Ільмень, поруч з містом Урюпінськ.

Вже нинішньою зимою любителі активного зимового відпочинку зможуть покататися на лижах, санках чи сноуборді абсолютно безкоштовно, повідомляє Ski. ru. Підйомник та генератор для освітлення схилу придбані адміністрацією Урюпінська. А ідея облаштування гірськолижного схилу належить місцевому спортивному клубу " Сноуборд Урюпінськ ".

У цьому році Урюпінськ, що лежить в 340 кілометрах на північний захід від Волгограда, на лівому березі річки Хопер, активно розвиває свою туристичну галузь. Тут збереглися пам'ятники архітектури, є музеї ( в тому числі унікальний Палеонтологічний ), а також працює єдиний в Росії ринок пухових виробів. Нещодавно місто офіційно отримав статус столиці російської провінції: з Федеральної служби з інтелектуальної власності прийшов відповідний документ.
12 ноября 2012, 16:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт