» Отдых » Новости туризма

Підприємство по збору туристичного податку з'явиться в Криму

    всего 84291 отеля

Підприємство по збору туристичного податку з'явиться в Криму

У Криму до початку наступного курортного сезону буде створено республіканське підприємство по збору туристичного податку. Таке рішення було прийнято на нараді з проведення курортного сезону на півострові.

На думку влади, організація дозволить підвищити ефективність зборів і поповнити бюджети курортних селищ і міст, які зараз недоотримують значні суми у зв'язку з тим, що податок введений недавно і схема його збору ще не до кінця відпрацьована. Окрему проблему становлять власники приватного житла, які здають його відпочиваючим.

Організація буде мати філії в регіонах Криму, що допоможе визначати розмір податку для кожного об'єкта розміщення. Кошти будуть направлятися на розвиток інфраструктури, відновлення і модернізацію комунальних мереж.

Туристичний збір можуть стягувати з мандрівників готелі, кемпінги, санаторії, квартиро-посередницькі організації (напрямні туристів на поселення в будинки або квартири, що знаходяться у власності або оренді), а також суб'єкти, уповноважені місцевими радами стягувати цей збір, повідомляє Інтерфакс.
08 августа 2012, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт