» Отдых » Новости туризма

На курорті Кронплац збільшена зона катання

    всего 84291 отеля

На курорті Кронплац збільшена зона катання

До майбутнього зимового сезону один з кращих гірськолижних центрів італійського об'єднання курортів Dolomiti Superski, Кронплац розширить зону катання. Зокрема, буде модернізована відкрита в грудні 2011 року семикілометрова траса Ried, ведуча з вершини гори до залізничної станції Percha.

Тут в обхід однієї з ділянок буде побудований об'їзд довжиною 680 метрів. Він отримає власну назву Freiselberg по імені одного з квітів, що ростуть на схилах Кронплаца. Середня ширина нової ділянки складе 15 метрів, ухил - 16,7%. Як повідомляє Ski. ru, нова траса призначена насамперед для сімей з дітьми.

Крім того, кількість трас збільшиться і на східному схилі гори Кронплац. У напрямку селища Оланг (Olang) перетинаються 1,3-кілометрова траса Lorenzi, яка пройде від нижньої станції підйомника Plateau до нижньої станції крісельного ліфта Arndt. Вона класифікується як легка, призначена для початківців і катаються з дітьми та є продовженням популярної траси Plateau. У результаті цих нововведень зона катання Кронплаца збільшиться в цілому на 2 кілометри.

Кронплац - один з найпопулярніших альпійських курортів з точки зору російських лижників. За даними агентства Proalps, в сезоні 2010/2011 його відвідало 1088 туриста з Росії, що на 56% більше показників попереднього сезону. В середньому наші гірськолижники провели на курорті 6,7 ночівлі. Всього ж об'єднана зона катання Dolomiti Superski налічує 13 курортів, 1220 кілометрів підготовлених трас і 450 підйомників. Сезон 2012/2013 розпочнеться тут з 1 грудня.
08 августа 2012, 18:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт