» Отдых » Новости туризма

На атолі в Тихому океані відкриється готель імені Марлона Брандо

    всего 84291 отеля

На атолі в Тихому океані відкриється готель імені Марлона Брандо

У Французькій Полінезії відкриється курортний готель імені американського актора Марлона Брандо. Він розташується на островах тихоокеанського атола Тетіароа ( Tetiaroa ), в 45 кілометрах на північ від острова Таїті.

Цей атол, що складається з 13 маленьких островів, Марлон Брандо купив ще в 1968 році і деякий час жив там зі своєю сім'єю. Після його смерті в 2004 році спадкоємці вирішили побудувати тут курорт.

The Brando Resort буде включати в себе 47 розкішних бунгало з індивідуальними басейнами, спа - комплекс, гімнастичний зал, ресторани і загальний басейн. Все це буде побудоване на спеціальній платформі, що підноситься над кораловими рифами, щоб не пошкодити їх, пише Hoteldeluxes. com. Відкриття готелю заплановано на 2013 рік.

Марлон Брандо - культовий актор середини XX століття, що отримав в 1954 і 1972 роках премію "Оскар ". Його внесок у кінематограф відзначений зіркою на " Алеї слави " в Голлівуді.
02 августа 2012, 08:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт