» Отдых » Новости туризма

KLM пропонує вибирати попутника в літаку

    всего 84291 отеля

KLM пропонує вибирати попутника в літаку

Голландська авіакомпанія KLM запустила нинішнім літом сервіс Meet & Seat, який рекламується як спосіб знайти в літаку цікавого попутника. Він заснований на використанні соціальних мереж Facebook і LinkedIn.

Зайшовши в своє бронювання на сайті компанії, пасажир може внести туди свій аккаунт в цих соціальних мережах. Після цього він отримає змогу побачити аналогічні профілі інших пасажирів, що летять на тому ж рейсі, а також обрані ними місця в салоні. При бажанні можна змінити своє місце на знаходиться поряд з зацікавив пасажиром.

При цьому свої акаунти в соціальних мережах можна демонструвати частково. Поки послуга доступна тільки поодиноким пасажирам на дальніх перельотах, а в бізнес - класі - і на європейських лініях. Недолік сервісу в тому, що в економ принаймні один з двох зведених таким чином пасажирів опиниться в більшості літаків на незручному середньому кріслі. Крім того, навряд чи на багатьох рейсах взагалі виявиться значна кількість пасажирів, що користуються цим сервісом.
01 августа 2012, 22:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт