» Отдых » Новости туризма

Турецькі готелі все включено зазнають збитків через спеку

    всего 84291 отеля

Турецькі готелі все включено зазнають збитків через спеку

Встановлена в Туреччині спекотна погода розоряє готелі, що працюють по системі " все включено ". Дві третини постояльців таких готелів через спеку весь час проводять в номерах, споживаючи величезну кількість електроенергії, води і продуктів.

Від палючого сонця і духоти туристи рятуються в номерах з кондиціонерами, включеними на повну потужність. Через високу навантаження збільшилося число поломок устаткування. Крім того, гості готелів стали витрачати значно більше води. Витрати готелів на їжу і напої теж непомірно зросли, зробивши саму ідею системи " все включено " невигідної для власників готелів.

Як повідомляє Tourexpi, за даними Асоціації готельєрів Південно - Егейського регіону GETOB GETOB (Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği), в цьому році найбільший прибуток отримають готелі, що пропонують напівпансіон, в той час як готелі, що працюють по системі " все включено ", зазнають збитків.
25 июля 2012, 08:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт