» Отдых » Новости туризма

Для туристів пущений безкоштовний автобус з Сеула в Кенджу і Чонджу

    всего 84291 отеля

Для туристів пущений безкоштовний автобус з Сеула в Кенджу і Чонджу

З 1 червня до 31 грудня гості Сеула можуть скористатися безкоштовними автобусами, курсування яких забезпечив комітет проходить в країні туристичної кампанії "Рік відвідування Кореї". Автобуси здійснюють свої рейси за двома основними маршрутами: у Чонджу і Кенджу.

Кожен автобус вміщає до 28 осіб. Відправлення по обом маршрутами - від площі Кванхвамун кожен день о 8. 00 окрім понеділка. Подорож організовано з максимальним комфортом: в автобусі обладнані персональні DVD-системи з навушниками, надані туристичні брошури, є доступ в інтернет. Час у дорозі становить: 5:00 з Сеула в Кенджу, і 3:00 - у Чонджу.

Назад автобус відправляється о 16. 00 і 17. 00 відповідно, повідомляє Національна організація туризму Кореї. Крім того, починаючи з 1 липня, такий же автобус буде курсувати з Пусана в Кенджу (9. 00 - 10. 30 туди і 17. 00 - 18. 30 назад).

Поїздку необхідно забронювати на сайті комітету кампанії "Рік відвідування Кореї". У разі, якщо на певну дату буде заброньовано понад 28 місць, вибірка буде проводитися випадковим чином. Імена тих, хто буде обраний у лотереї, будуть оголошені на сайті, або з ними зв'яжуться особисто по телефону.

Міста Кенджу, стародавня столиця королівства Силла (57-935 рр.. Н. е. ), і Чончжу, відомий своїми архітектурними пам'ятками і традиційними фестивалями, є одними з найвідоміших туристичних визначних пам'яток Кореї.
07 июня 2010, 14:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт