» Отдых » Новости туризма

The Ocean View Hotel відкриється в Дубаї

    всего 84291 отеля

The Ocean View Hotel відкриється в Дубаї

В кінці року в Дубаї відкриється нова чотиризірковий готель The Ocean View Hotel. Вона розташована в престижному районі Jumeirah Beach Residence.

Готель запропонує гостям 342 номери, в тому числі категорії люкс і сімейні апартаменти, повідомляє ДТКМ - Москва. З балкона кожного з них буде відкриватися вид на Перську затоку і штучний острів The Palm Jumeirah.

В даний час в будівлі нового готелю завершуються оздоблювальні роботи. На її території розмістяться п'ять ресторанів і барів, а також виділена зона відпочинку для гостей, які будуть жити в " клубних " номери і кімнатах категорії люкс. Крім того, в готелі буде басейн з видом на море, спа - салон, оздоровчий клуб, джакузі, сауна і парна. Для ділових мандрівників передбачені конференц - центр і шість кімнат для переговорів. У декількох кроках від готелю знаходиться знаменитий пляж Jumeirah Beach Residence. Вартість проживання в The Ocean View Hotel поки не повідомляється.
03 июля 2012, 14:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт