» Отдых » Новости туризма

Ціни в Греції знижені для залучення туристів

    всего 84291 отеля

Ціни в Греції знижені для залучення туристів

У зв'язку з нестабільною обстановкою в країні і для додаткового залучення туристів ціни в ресторанах, кафе, магазинах і сувенірних крамницях Греції знизилися нинішнім літом на 20-30%, а в готелях і спа-салонах можна зустріти вигідні спецпропозиції.

Грецька криза не відлякала російських мандрівників, відзначає RATA-news. За спостереженнями туроператорів, росіяни навіть сподіваються отримати з нього вигоду, полюючи за дешевими турпакета. Деякі з наших турфірм відзначають, що турами в Грецію нинішнім літом цікавляться в два рази більше туристів, ніж роком раніше.

У свою чергу, готелі Греції пропонують клієнтам з нашої країни привабливі ціни. Країна відчуває значний відтік туристів з боку Німеччини, Великобританії та Франції. Місця, що звільняються в готелях перерозподіляються на російський ринок зі значним зниженням ціни. Досить і організованих чартерів, щоб перевезти всіх охочих з Росії на курорти Еллади.

Відзначається також, що в нинішньому році Греція стає найбільш популярним місцем відпочинку для сімей з дітьми. 27% від загального числа туристів, що відправляються в цю країну - діти, що на 10% більше, ніж попереднім влітку. Зростає і попит на тривалий розміщення в апартаментах та віллах, говорять фахівці, що працюють на грецькому напрямку.

C липня в Греції починається розпал туристичного сезону. Вдень температура повітря часто перевищує 30 градусів. Море на курортах прогрілося до +23ºС на островах і до +27ºС уздовж континентальної берегової лінії.
03 июля 2012, 13:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт