» Отдых » Новости туризма

Найвищі в Іспанії ціни на прокат автомобілів пропонує Ібіца

    всего 84291 отеля

Найвищі в Іспанії ціни на прокат автомобілів пропонує Ібіца

В Іспанії проведено дослідження, яке показало порядок цін на оренду автомобілів по країні.

Воно проводилося порталом онлайн-бронювання alquilerdecoches-online. es. Згідно з результатами аналітичної роботи, найвищі ціни на прокат машин в Іспанії влітку встановлені на Балеарських островах, а самої бюджетної ця послуга виявилася в Більбао.

Так, на Ібіці прокат найдешевшого автомобіля обійдеться в суму від 426 євро за два тижні, а машину класу люкс в Пальма-де-Майорка можна орендувати майже за 2,5 тисячі євро.

Наступними за дорожнечею виявилися Таррагона, Сарагоса, Толедо та Гвадалахара, де вартість оренди на два тижні коливається від 321 євро за бюджетну машину до 2,03 тисячі євро за люксовий автомобіль.

У Країні Басків і Галісії, які, за даними дослідження, є найдемократичнішими з точки зору вартості прокату машин, ця послуга обійдеться в 191 євро за невеликий автомобіль на 15 днів і в 1,7 тисячі євро - за машину категорії люкс.

Варто відзначити, що у високий туристичний сезон - липень-серпень - із зростанням турпотоку збільшується і число заявок на послугу, в результаті 36% від всіх контрактів на оренду припадає саме на цей період, повідомляє РІА "Новости".
02 июля 2012, 16:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт