» Отдых » Новости туризма

Названо найнебезпечніші для відвідування ділянки кримського узбережжя

    всего 84291 отеля

Названо найнебезпечніші для відвідування ділянки кримського узбережжя

Список найбільш небезпечних ділянок узбережжя Криму опублікувало МНС України. Перелік складається з 20 пунктів, в нього включені берегові схили, що знаходяться під загрозою обвалення.

Так, на південному березі Криму найнебезпечнішими названі ділянки в межах бухти Ласпі у напрямку до мису Херсонес, мис Іфігенія, мис Кішка, Зелений мис, мис Микита, в межах хаосу Кучук-ламбада, мис Чабан-Кале, мис Ай-Фока, мис Куль-Оба, мис Алчак-Кая, мис Меганом, підніжжя Карадага, ділянки узбережжя від Коктебеля на схід до мису Кіїк-Атлама.

На західному узбережжя небезпечними для відпочинку визнані: узбережжя від мису Лукулл, населені пункти - Піщане, Берегове, селище Миколаївка до озера Кизил-Яр.

На Керченському півострові в список увійшли: азовське узбережжя - мис Голубиний, мис Ліхтарьов до мису Бакланов, ділянка від мису Бакланов до мису Тархан, мис Зюк, мис Кітен - райони селищ Заводський і Семенівка. На березі Керченської протоки - від села Героївське на південь до озера Табачук, мис Такіль, чорноморське узбережжя - від мису Такіль до Киз-Аульського маяка.

На цих територіях заборонено розміщувати кемпінги, встановлювати намети. МНС звернулося до відпочиваючих з проханням не відвідувати вищеперелічені місця, оскільки це може бути небезпечно для життя, пише сайт Ukrinform.
02 июля 2012, 15:21


Тэги: опасные пляжи в Крыму





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт