» Отдых » Новости туризма

Безкоштовна литовська віза буде видана туристам-меломанам

    всего 84291 отеля

Безкоштовна литовська віза буде видана туристам-меломанам

Туристам, які вирішили відвідати литовський фестиваль Be2gether, буде видана безкоштовна шенгенська віза на п'ять днів. Такий подарунок меломанам організатори фестивалю практикують із 2008 року.

Щорічний музичний фестиваль Be2gether проходить в Литві вже вп'яте, і з кожним роком його відвідує все більше російських глядачів. Дати цього року - з 25 по 27 червня. Для Прибалтики Be2gether - найбільший захід такого роду. Так, в минулому році фестиваль відвідали 12 000 чоловік. Для Росії це - найближчий з усіх музичних фестивалів з інфраструктурою європейського рівня.

У минулі роки у фестивалі встигли взяти участь Tricky, Morcheeba, Gogol Bordello, Fools Garden, Clawfinger, Bloodhound Gang і багато інших цікавих музиканти, повідомляють ЗВУКІ. РУ.

Хедлайнерами Be2gether-2010 стануть возз'єдналися в минулому році британці Skunk Anansie, а також австралійський електронний дует Empire Of The Sun. У програмі фестивалю: хіп-хоп легенда Roots Manuva, WhoMadeWho з Данії, "Рубль" Сергія Шнурова, норвезькі електронщики Casiokids і зірки лондонській клубної сцени Crystal Fighters. Україну на заході представлять етно-панки Гайдамаки, Литву - Silence Family і Аліна Орлова.

Квитки на фестиваль поширюються найбільшими квитковими операторами і в касах петербурзького Главклуба. Абонемент на три дні коштує 2400 рублів. Для отримання безкоштовної візи квиток необхідно зареєструвати на сайті фестивалю. Віза буде дійсна протягом п'яти днів, з 24 по 28 червня.

Be2gether проводиться в мальовничій місцевості: біля підніжжя пагорба, на якому розташовується побудований в XVI столітті замок Норвілішкес. Кордон Євросоюзу проходить у 50 метрах і буквально огинає фестивальну територію. Відстань до Вільнюса - 80 км. Організатори зазвичай надають автобуси, які безперервно курсують від готелів Вільнюса до місця проведення фестивалю.
07 июня 2010, 10:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт