» Отдых » Новости туризма

Перший готель Azimut відкрився в Москві

    всего 84291 отеля

Перший готель Azimut відкрився в Москві

У Москві відбулося відкриття готелю Azimut. Він став першим представником бренду в російській столиці.

Готель Azimut Tulskaya на 144 номери розташований на території ділового кварталу "Данилевська мануфактура" і займає будівлю, побудоване в 1867 році. Перших постояльців готель прийняла 1 червня.

Будівля, в якій розмістився готель, було реконструйовано. Інтер'єр готелю оформлений лаконічно: дизайнери зупинилися на простих гармонійних формах, нейтральних кольорах, чіткої геометрії простору. На всій території готелю доступне підключення до інтернету по Wi-Fi, повідомляє РІА "Новости".

Вартість проживання становить від 3740 рублів за ніч при двомісному розміщенні.

Azimut Hotels Company управляє готелями під брендом "Азимут Мережа Готелів", об'єднуючим бізнес-готелі рівня 3-4 зірки в Росії (в Астрахані, Владивостоці, Воронежі, Костромі, Новосибірську, Підмосков'ї, Санкт-Петербурзі, Мурманську, Самарі, Ставрополі і Уфі) , Австрії (у Відні, Зальцбурзі та Затленде) і Німеччини (три готелі в Берліні, Гамбурзі, Дрездені, Дюссельдорфі й Кельні, два готелі в Мюнхені, Нюрнберзі, Франкфурті-на-Майні, Штутгарті, Ельвагене і Ердінг).
01 июня 2012, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт