» Отдых » Новости туризма

Розкрито жахи британських бюджетних готелів

    всего 84291 отеля

Розкрито жахи британських бюджетних готелів

Проведене у Великобританії дослідження показало, що номери деяких найбільш популярних бюджетних готелів забруднені фекаліями, сечею, кров'ю і цвіллю.

Експертиза була проведена споживчої групою «Який?» В п'яти готельних мережах: Travelodge, Premier Inn, Jurys Inn, Ibis і Comfort Inn. Жахи готелів були розкриті у вересні минулого року в ході чотириденного візиту експертів.

У ході дослідження в готелях були виявлені номери з валяються нігтями і сечею поза туалетів. Одне з найбільш шокуючих відкриттів було зроблено в готелі Ibis на Чарльз-стріт в Манчестері, де знаходився матрац, який був настільки брудний, що почав покриватися цвіллю.

У доповіді говориться, що номери були обстежені з точки зору різних аспектів, що стосуються стандартів чистоти. У підсумку експерти прийшли до висновку, що поняття «брудний вікенд», употребляющееся в переносному значенні для позначення вихідних, присвячених любовним утіхам, можна використовувати в прямому значенні.

Згідно із заявою редактора журналу асоціації споживачів, проведене дослідження було лише поверховим, але навіть його результати вельми гнітючі. На думку дослідників, незалежно від вартості проживання відвідувачам готелів повинен бути гарантований, принаймні, чистий номер.

Службовці британських готелів були попереджені, що у разі невжиття заходів боротьби з антисанітарією, їм доведеться зіткнутися з втратою робочих місць, так як клієнти не стануть задовольнятися настільки жахливими послугами.

Що стосується адміністрації готелів, то представники готельних мереж Ibis та Travelodge заявили, що в ході дослідження не було виявлено умови, що представляють шкоду для здоров'я їх постояльців. Однак в подальшому результати експертизи будуть враховані.

Також в ході дослідження знайшлися і готелі, які зарекомендували себе з кращого боку. Такими готелями стали Comfort Inn і Jurys Inn, що знаходяться в радіусі кілометра від залізничних вокзалів Кінгс-Крос у Лондоні і Пікаділлі в Манчестері.

Глава Британського Управління з туризму висловив побоювання, що погані умови проживання в готелях можуть віджахнути туристів від відвідин країни, незважаючи на падіння курсу фунта.
02 февраля 2010, 00:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт