» Отдых » Новости туризма

17-19 травня на виставці катерів і яхт IBYS представлять літаючі ранці і розкішні яхти

    всего 84291 отеля

17-19 травня на виставці катерів і яхт IBYS представлять літаючі ранці і розкішні яхти

17-19 травня в Києві відбудеться друга Міжнародна демо-виставка катерів та яхт IBYS. Учасники виставки - постачальники і виробники водного транспорту представлять відвідувачам кращі моделі розкішних яхт, катерів, човнів, а також познайомлять з інноваційними видами відпочинку на воді.

В рамках IBYS вперше в Україні відбудеться презентація реактивного водного ранця Jetlev-flyer від компанії «акваплан». Ранець Jetlev-flyer здатний підняти людину в повітря над водою завдяки потужним водним струменям, що створює реактивну тягу. Висота підйому на ранці над водою може досягати 8 метрів.

Також на IBYS вперше в Україні представлять розкішну яхту Princess 85 Motor Yacht, що поєднує в собі потужність і вишуканість. Завдяки високим морехідним характеристикам, дана модель яхти ідеально підходить як для круїзів, так і для прогулянок по воді. А фешенебельна баржа 84 футів класу «люкс» підкорить серця гостей виставки своєю бездоганністю і комфортністю. Це ідеальний варіант для заміського подорожі, можливість отримати неземне задоволення від відпочинку на воді.

Виставка IBYS представить багато цікавого для шанувальників відпочинку на воді та водних видів спорту. Вона з'єднає водну і берегову експозицію водно-моторної техніки, а також представить аксесуари та обладнання для власників катерів, яхт, човнів та іншого водного транспорту.

IBYS відбудеться на території ресторанно-готельного комплексу і яхт-клубу «Червона калина» (парк Дружби Народів, пр-т Ватутіна, м. Київ, Україна).

Дізнатися про виставку більше і замовити безкоштовне запрошення можна на офіційному сайті виставки www. ibys. info
09 мая 2012, 10:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт