» Отдых » Новости туризма

Аеропорт Бориспіль і Аеросвіт заявили про досягнення домовленостей

    всего 84291 отеля

Аеропорт Бориспіль і Аеросвіт заявили про досягнення домовленостей

Авіакомпанія Аеросвіт і аеропорт Бориспіль заявили про врегулювання спору про борг і досягнення домовленостей, спрямованих на максимальне дотримання розкладу рейсів.

"У результаті досягнутих домовленостей, на велику частину заборгованості авіакомпанії перед аеропортом оформлені відсоткові векселі. За залишилася частини заборгованості сторонами погоджено графік погашення", - наголошується в спільному прес-релізі компаній у вівторок.

Згідно з ним, Аеросвіт щодня буде здійснювати передоплату надаються аеропортом послуг в обумовленому розмірі, що дозволить обом компаніям спланувати свої ресурси і забезпечити виліт всіх рейсів згідно з розкладом.

Як повідомлялося, на минулому тижні Бориспіль зупиняв реєстрацію на рейси авіакомпанії через накопичені борги за послуги аеропорту і погрожував повної їх припиненням. У свою чергу, Аеросвіт пояснював появу заборгованості невмотивованим подорожчанням послуг аеропорту та критикував практику затримки рейсів. За даними авіакомпанії, її заборгованість перед Борисполем становить близько 6 млн грн.
20 марта 2012, 20:59


Тэги: Скандал Аэропорта Борисполь и Аэросвит





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт