» Отдых » Новости туризма

Туроператора TEZ Tour хочуть купити українці.

    всего 84291 отеля

Туроператора TEZ Tour хочуть купити українці.

Найбільший український банк за розміром активів - Приватбанк ( PrivatBank ) - веде переговори з міжнародним туроператором TEZ Tour про його можливу покупку.

" Час від часу до нас звертаються різні фінансові та туристичні структури з пропозиціями про покупку. Зокрема, такі переговори велися з європейським туристичним холдингом TUI Travel plc. Зараз йде процес оцінки активів Tez Tour, який вимагає часу. Якщо запропонована банком ціна нас влаштує, ми готові продати компанію ", - повідомив РІА. Турізм комерційний директор компанії TEZ Tour Олександр Буртин.

Нагадаємо, Tez Tour - один з найбільших туроператорів в СНД, що працює на всіх основних напрямках виїзного туризму. За експертними оцінками, він займає друге місце за обсягами продажів на російському ринку виїзного туризму, хоча участі в рейтингу найбільших туроператорів за 2011 рік, підготовленого Асоціацією туроператорів Росії, не приймав.
16 марта 2012, 10:22


Тэги: TEZTour, ТЕЗ тур, Тезтур





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт