» Отдых » Новости туризма

Бориспіль зробив заяву з приводу мільйонних боргів найбільших авіакомпаній України

    всего 84291 отеля

Бориспіль зробив заяву з приводу мільйонних боргів найбільших авіакомпаній України

В даний час аеропорт Бориспіль вичерпав внутрішні можливості кредитування базових авіакомпаній і розглядає питання про застосування господарських санкцій до тих з них, які не виконують умов договорів, говориться в повідомленні держпідприємства.

Як пояснили Корреспондент. biz представники аеропорту, серед інших, розглядається варіант припинення обслуговування рейсів авіакомпаній-боржників до відновлення платіжної дисципліни.

Розмір боргу національних перевізників на даний момент становить кілька десятків мільйонів гривень, констатує підприємство.

"Аеропорт Бориспіль просить пасажирів, які планують свої поїздки рейсами українських авіаперевізників, стежити за розкладом і уточнювати оперативну інформацію у представників авіакомпаній", - йдеться в повідомленні.

При цьому на підприємстві нагадують, що в аеропорту в даний час реалізуються масштабні інфраструктурні проекти, які фінансуються за рахунок власних коштів аеропорту та залучених кредитів, які підприємство обслуговує самостійно.

  Аеропорт запевняє, що справно платить за всіма своїми зобов'язаннями (як за зовнішніми, так і внутрішніми) і твердо має намір залишатися надійним та відповідальним партнером і роботодавцем в майбутньому.

"Ми просимо пасажирів стежити за інформацією про своєчасність відправки рейсів і сподіваємося, що фінансові проблеми базових перевізників не позначаться на планах подорожуючих через наш аеропорт", - йдеться в повідомленні.
15 марта 2012, 13:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт