» Отдых » Новости туризма

Свято Лас-Фальяс пройде в Іспанії

    всего 84291 отеля

Свято Лас-Фальяс пройде в Іспанії

З 15 по 19 березня в іспанській Валенсії проходитиме традиційний фестиваль Лас-Фальяс (Las Fallas), щорічно привертає безліч туристів. Кожен святковий день тут починається однаково - з гри духових оркестрів, чия музика лунає на вулицях в 8:00. По вулицях рухаються святкові ходи за участю виготовлених до цієї події ляльок "нінот", що є його символом. Завершується торжество в День святого Йосипа, 19 березня, спаленням ляльок.

У дні фестивалю на площі Ayuntamiento проходять mascletaes - видовищні піротехнічні шоу. Вони починаються в 14:00. Опівночі 15 березня на вулицях міста виставлять всі лялькові композиції ("фальяс"),, щоб місцеві жителі і туристи могли ними помилуватися. З 17 по 18 березня відбудеться одна з найважливіших церемоній свята, яка об'єднує тисячі городян, - піднесення квітів до собору Пресвятої Діви.

Свято Лас-Фальяс є стародавньою традицією. Існує кілька версій його походження. Одна з них свідчить, що в колишні часи 19 березня валенсійського столяри палили багаття з залишився дерева на честь свого покровителя святого Йосипа. В іншій розповідається, що свято відбувається від вогню, який символізує початок літа. Третя версія оповідає про іграшку "паротит", що уособлювала небудь персонаж, яку також кидали у вогонь.
13 марта 2012, 09:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт