» Отдых » Новости туризма

Музей Енцо Феррарі в Італії відкрився для відвідувачів

    всего 84291 отеля

Музей Енцо Феррарі в Італії відкрився для відвідувачів

Нова будівля музею Енцо Феррарі в італійській Модені відкрилося для відвідувачів. Вражаюча конструкція з металевою жовтої дахом і зігнутим скляним фасадом є останнім проектом знаменитого чесько - британського архітектора Яна Капліцкого, створеним незадовго до його смерті в 2009 році.

У віці 22 років Енцо Феррарі продав будинок, де народився, щоб придбати гоночний автомобіль. Згодом, вже будучи знаменитим, він неодноразово намагався викупити будівлю, в якій тепер розмістився музей його пам'яті.

Перша виставка в музеї включає 21 автомобіль марок " феррарі ", " мазераті ", " альфа-ромео " і " фіат ", у створенні яких брав участь Енцо Феррарі. Зокрема, відвідувачі зможуть побачити " альфа-ромео 40-60 " 1914 року випуску і " феррарі 125S " 1947 року - перший автомобіль, що отримав ім'я свого творця.

Наступна експозиція відкриється в музеї в червні і буде присвячена конкуренції між " феррарі " і " мазераті ", пише New York Times.
13 марта 2012, 08:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт