» Отдых » Новости туризма

Консульство Польщі просить уболівальників звертатися за візою заздалегідь

    всего 84291 отеля

Консульство Польщі просить уболівальників звертатися за візою заздалегідь

До чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який відбудеться в Україні та Польщі, залишилося менше трьох місяців. Консульський відділ посольства Польщі в Росії нагадує, що уболівальникам прийшов час звертатися за візами.

Крім того, дипмісія рекомендує росіянам подавати документи організованими групами - навіть якщо це будуть групи друзів. Про це заявив керівник консульського відділу Міхал Гречило, повідомляє РІА "Новости". За його словами, росіянам, охочим поїхати на Євро-2012, з 12 березня 2012 року будуть видаватися піврічні багатократні візи. Це дозволить туристам після поїздки на чемпіонат ще раз при бажанні повернутися в Польщу.

Незважаючи на те, що передбачається збільшити штат персоналу візового відділу консульства Польщі в РФ, у зв'язку з високим інтересом з боку росіян завантаження дипмісії все одно очікується велика. Тому Гречило закликав уболівальників подавати документи на візу завчасно. Згідно візовим кодексом ЄС, це можна робити за три місяці до дати поїздки; ці дні вже близько.

Як пояснила співробітниця візового відділу Анна Андрєєва, візу на Євро-2012 зможуть отримати дві категорії уболівальників: мають квиток або підтвердження право на отримання квитка, а також не мають квитків на змагання фанати, що прямують в так звані зони вболівальників.

Перші з названої категорій здобувачів до візового заяви повинні докласти квиток на матч або підтвердження про його отримання на вході на стадіон і страховий поліс, що гарантує повернення можливих витрат за лікування в період перебування в Польщі. Друга група вболівальників, крім заяви, повинна пред'явити підтвердження оплати бронювання нічлігу, страховий поліс, що гарантує повернення можливих витрат за лікування в період перебування у Польщі, довідку з місця роботи із зазначенням розміру зарплати або банківську довідку.

Згідно домовленості з прикордонними службами, для володарів віз, виданих в рамках Євро-2012, проходження контролю на кордоні буде спрощено.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року проводиться з 8 червня по 1 липня на території України та Польщі. Відкриття чемпіонату відбудеться у Варшаві, а фінал - у Києві.
06 марта 2012, 20:13


Тэги: открыть визу в Польшу на Евро-2012, Viso EURO 2012





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт