» Отдых » Новости туризма

Стародавня село в ОАЕ відреставрована і відкрита для туристів

    всего 84291 отеля

Стародавня село в ОАЕ відреставрована і відкрита для туристів

В еміраті Рас-ель-Хайма (ОАЕ) відкрилася для туристів історична село Джазірат-ель-Хамра (Jazirat Al Hamra). Поселення з фортецею і традиційними арабськими будівлями було засновано в XIV столітті.

Джазірат-ель-Хамра знаходиться в 18 кілометрах на північний захід від центру Рас-ель-Хайм, повідомляють "Російські Емірати". Це одне з найстаріших традиційних поселень на території Арабських Еміратів, раніше відоме також як "місто примар" через покинутих будівель і спустілих вулиць. Жителі села займалися морською торгівлею і перловим промислом, проте вона спорожніла після того, як в регіоні були розвідані запаси нафти і газу.

Команда волонтерів очистила і відремонтувала 334 національних будівлі, в тому числі 11 мечетей, 18 магазинів і дві школи. Ентузіасти викорчували зарості кущів і відтворили давні сільські дороги (sakik), прикрасили деякі магазини традиційними матеріалами і повісили старовинні ліхтарі. Тепер туристи зможуть зануритися в атмосферу традиційного прибережного арабського поселення, зробивши прогулянку в минулі століття.
06 марта 2012, 11:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт