» Отдых » Новости туризма

Умови туристичної страховки потрібно читати уважно

    всего 84291 отеля

Умови туристичної страховки потрібно читати уважно

Туристи, які отримали травму, перебуваючи на відпочинку за кордоном, часто стикаються з тим, що страховка не покриває ті чи інші медичні процедури. Мова йде не тільки про складні маніпуляції з потерпілим, але й про звичайні перев'язках.

Так, нещодавно в Таїланді постраждала дворічна дитина з Росії. Він випадково наступив на сплячу на пляжі собаку, і вона вкусила малюка за обличчя. Сім'я, яка має стандартну туристичну страховку Військово-страхової компанії (ВСК), негайно звернулася за медичною допомогою, лікар призначив курс ін'єкцій і щоденні перев'язки протягом місяця. Однак з'ясувалося, що за повним правилами страхування ТСК полісом покривається тільки одна перев'язка та ліки або дві перев'язки. Туристи не знали цього, так як повних правил не читали, а в буклеті страховика подробиці не вказані. У той час як ознайомитися з ними можна на сайті компанії.

Російські туристи поступово починають відповідальніше ставитися до власного здоров'я і більш об'єктивно оцінювати ризики, купуючи поліс. Все більше мандрівників воліють розширену страховку стандартної, тим більше що різниця в ціні між ними зовсім невелика. Проте майже ніхто не читає правил, викладених в документах страховика. При покупці поліса варто витратити час і ознайомитися з умовами, на яких доведеться лікуватися у випадку виникнення проблем.
05 марта 2012, 11:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт