» Отдых » Новости туризма

Мережа «Rixos» стала управляючою компанією одного з найбільших готелів «все включено» в ОАЕ

    всего 84291 отеля

Мережа «Rixos» стала управляючою компанією одного з найбільших готелів «все включено» в ОАЕ

Турецька готельний оператор «Rixos Hotels" був обраний «Ras Al Khaimah Hospitality Group» в якості керуючої компанії для нового 700-кімнатного курорту «Bab Al Bahr» на території емірату Рас-Аль-Хайма.

Готель, який буде працювати за системою all-inclusive, планують відкрити у жовтні 2012 року. Група, створена в кінці 2011 року урядом емірату як частина Управління з розвитку туризму та інвестицій Рас-Аль-Хайм (Ras Al Khaimah Tourism Investment and Development Authority, RAK TIDA), інвестує в розвиток проекту близько 300 млн. дирхамів (США $ 81, 7 млн). «Rixos Bab Al Bahr» як очікується, буде «першою власністю« все включено »такого масштабу в ОАЕ», йдеться у заяві прес-служби. У листопаді 2011 року в своєму інтерв'ю порталу «Hotelier Middle East» головний операційний директор RAK TIDA Віктор Льюїс розповів, що «уряд Рас-Аль-Хайм планує інвестувати 600 млн. дирхамів (163. 4 млн. доларів) в туристичні та готельні проекти до 2012 року ». Все це робилося з метою збільшити в кілька разів туристичний потік в емірат, а також номерний фонд емірату, який до 2016 року повинен розширитися до 10 000 номерів. За словами Віктора Льюїса, приблизно 50% призначеного бюджету інвестують в проект «Bab Al Bahr». Ще приблизно 40% коштів вкладуть в розвиток іншого розкішного готелю, «Waldorf Astoria Ras Al Khaimah», який, як очікують, також відкриється в жовтні 2012.
28 февраля 2012, 14:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт