» Отдых » Новости туризма

Спецпропозиція чорногорського курорту Вучье

    всего 84291 отеля

Спецпропозиція чорногорського курорту Вучье

Чорногорський лижний центр "Вучье", що закривався в лютому через погодні умови, знову приймає гостей. Нинішньої зими країна постраждала від незвичайно холодної погоди та велику кількість снігу; не став винятком і цей курорт. Тепер же дорога до нього розчищена, а лижників порадує відмінний сніжний покрив.

Під кінець сезону центр відпочинку випустив спеціальну пропозицію: пари, які захочуть залишитися на три дні, за проживання на базі напівпансіону заплатять 50 євро. Для сімей з чотирьох чоловік з дітьми, чий вік не перевищує 12 років, проживання на базі пансіону обійдеться в 80 євро. Крім того, оренда обладнання та скі-паси будуть безкоштовні, повідомляє "Все про Чорногорії".

Відкритий в 2010 році курорт "Вучье" знаходиться в 20 кілометрах від другого за величиною міста Чорногорії Никшича, поблизу каньйону річки Комарніца. У розпорядженні гірськолижників тут - чотири траси загальною протяжністю 2750 метрів, три бугельних підйомника і пункти прокату.

Невеликі пологі схили "Вучье" зручні для початківців лижників; крім того, їм готові допомогти інструктори. Цей спортивно-розважальний центр пропонує цілорічний відпочинок: влітку він приваблює любителів природи, пішого та велосипедного туризму.
27 февраля 2012, 16:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт