» Отдых » Новости туризма

Лівійські ветерани загрожують спокою курортів Туреччини

    всего 84291 отеля

Лівійські ветерани загрожують спокою курортів Туреччини

Лівійські повстанці, які отримали поранення під час революції та повалення режиму Каддафі, тероризують курорти Туреччини, куди були відправлені на лікування та реабілітацію. Тільки в Антальї їх не менше 700 чоловік.

Повідомляється, що поранення більшості з них - незначні і не потребують серйозного лікування. Однак лівійці проходять реабілітацію в кращих номерах п'ятизіркових готелів і дозволяють собі приставати до персоналу і іншим постояльцям. Був навіть зафіксований випадок сексуального домагання на адресу вагітної медсестри.

Нещодавно за участю лівійських ветеранів, яких уже називають "нальотчиками" та "грабіжниками", стався інцидент, що став для турецької влади останньою краплею. 18 лютого в анталійському готелі Porto Bello в результаті сутички з лівійцями було поранено 15 осіб. Також, за повідомленнями National Turk, колишні повстанці замкнули в банкетному залі декількох постояльців.

Конфлікт розгорівся між п'яними лівійцями та іншими постояльцями готелю, турками, які відзначали в банкетному залі свято хни, що є частиною передвесільних урочистостей. Як повідомляють очевидці, лівійці розгорнули національний прапор і почали агресивно приставати до учасників банкету.

Різні пригоди за участю повстанців зафіксовані поліцією і в інших турецьких містах. Наприклад, у стамбульському "районі барів" Бейоглу двоє лівійців затіяли бійку в ресторані після того, як побачили свій рахунок і визнали його надто великим. У госпіталі, куди їх доставили після сутички з охороною закладу, вони не вгамувалися і напали на медсестру, яка, за їх словами, "не приділила пацієнтам достатньо уваги".
25 февраля 2012, 22:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт