» Отдых » Новости туризма

Wizz Air може запустити рейси Київ - Будапешт

    всего 84291 отеля

Wizz Air може запустити рейси Київ - Будапешт

Угорська лоу-кост авіакомпанія Wizz Air розглядає можливість запуску рейсів сполученням Київ - Будапешт, за даними Державної авіаційної служби.

" Wizz Air дійсно веде переговори, але ми поки не отримували необхідного пакету документів для отримання компанією права на польоти ", - повідомили в Державіаслужбі.

Нагадаємо, після того, як 3 лютого угорська національна авіакомпанія Malev після майже 66 років безперервної роботи припинила польоти, в тому числі і рейси між Києвом та Будапештом, Wizz Air оголосила про рішення надати спеціальна пропозиція для пасажирів Malev.

До цього лоу-кост авіакомпанія надавала альтернативні перельоти Київ - Будапешт та Будапешт - Київ.

Wizz Air запропонував пасажирам Malev, що розташовує чинним електронним квитком на період з 3 лютого по 24 березня 2012 року, звернутися у свій інформаційний центр, щоб придбати квитки за ціною від 30 євро ( в одну сторону, з урахуванням всіх обов'язкових податків і зборів ). Забронювати квитки на альтернативні рейси можна було до 18:00 13 лютого 2012 року.
15 февраля 2012, 19:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт