» Отдых » Новости туризма

Готель Hyatt відкрився в «падаючому» хмарочосі в Абу-Дабі

    всего 84291 отеля

Готель Hyatt відкрився в «падаючому» хмарочосі в Абу-Дабі

Готельний оператор зі світовим ім'ям Hyatt Hotels Corporation відкрив новий п'ятизірковий готель Hyatt Capital Gate в «падаючому» хмарочосі Capital Gate в Абу-Дабі. Готель розташований на 18 верхніх поверхах будівлі

Міжнародна готельна мережа Hyatt Hotels Corporation відкрила новий п'ятизірковий готель в Абу-Дабі. Він займає 18 поверхів (з 15 по 33) у «падаючому» хмарочосі Capital Gate, розташованому на в'їзді до столиці Об'єднаних Арабських Еміратів, повідомляє РІА «Новини».

Новий готель називається Hyatt Capital Gate Abu Dhabi. У ньому 189 номерів і сьютов з видами на Перську затоку, а також 5 салонів для проведення різних заходів і ділових зустрічей. Також у розпорядженні гостей 19 переговорних кімнат, два конференц-зали, банкетний зал і відкритий виставковий простір площею 73 000 кв. метрів. На 19-му поверсі розташовується спа-центр Rayana Spa і фітнес-центр з відкритим басейном, джакузі та власної терасою.

Хмарочос Capital Gate належить Hyatt Hotels Corporation і національної виставкової компанії ADNEC (Abu Dhabi National Exhibitions Company). Крім готелю Hyatt Capital Gate в хмарочосі також розміщуються офіси преміум-класу (близько 20 тисяч кв. Метрів) і виставкові приміщення компанії ADNEC.

Готельна мережа Hyatt зі штаб-квартирою в США - одна з провідних міжнародних готельних мереж, що пропонує на сьогоднішній день послуги більш ніж 478 готелів і курортів в 45 країнах. Найбільш відомі готельні бренди компанії - Park Hyatt, Regency Hyatt і Grand Hyatt. Мережа заснована в 1957 році, вона належить однієї з найбагатших родин Америки - Прітцкера. Керівництво Hyatt відомо своїм прагненням до різного роду рекордам. Наприклад, готель Grand Hyatt у Шанхаї вважається однією з найвищих готелів у світі.

Будівництво Capital Gate почалося у вересні 2007 року, завершилося - в 2010 році, а в 2011-му хмарочос був відкритий. Ще до завершення будівництва (у 2010 році) хмарочос був внесений до Книги рекордів Гіннесса як будівля з найбільшим нахилом у світі. Нахил Capital Gate Abu Dhabi більше ніж в 4 рази більше, ніж у знаменитої Пізанської вежі в Італії. 35-поверховий арабський хмарочос відхиляється від вертикальної осі на 18 градусів в західному напрямку, нахил вежі в Пізі - тільки 4 градуси.

Висота будівлі -160 метрів, в ньому 35 поверхів. Загальна площа забудови складає більше 53 тисяч кв. метрів, площа офісів - понад 20 тисяч кв. метрів, площа готелю - близько 25 тисяч кв. метрів.

Хмарочос, побудований за проектом архітектурної фірми RMJM, має в підставі 490 паль, забитих на глибину 30 метрів у грунт. Будівля має сталевий армований «скелет» з 8,5 тисячі пластин діагональної конструкції. Він розподіляє навантаження і не дозволяє башті впасти. Поверх сітки з арматурної сталі змонтовані 728 великих скляних панелей у формі огранованих алмазів. Кожна панель складається з 18 стекол і важить близько 5 тонн. Всього на фасаді башти -12,5 тисячі стекол.
15 февраля 2012, 11:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт