» Отдых » Новости туризма

У лондонському Heathrow в неділю скасовано половину рейсів

    всего 84291 отеля

У лондонському Heathrow в неділю скасовано половину рейсів

Адміністрація найбільш великого лондонського аеропорту Heathrow попросила авіакомпанії вдвічі скоротити кількість своїх польотів в неділю 5 лютого. Такий хід викликаний започаткованим на півдні Великобританії снігопадом і прагненням аеропорту обійтися без масових затримок рейсів. У тому числі анульовані три рейси поспіль British Airways до Москви і назад.

Решта авіаперевізники обійшлися без відмін на цій лінії. Крім того, сама British Airways виконала рейс з Лондона до Санкт-Петербурга і назад. Схоже, що розвозити застряглих пасажирів цієї компанії доведеться не один день.

У Heathrow, ймовірно, вирішили компенсувати відмінами рейсів недолік зимової техніки та подовження передполітних процедур. З понеділка 6 лютого нормальний графік польотів планується відновити. Інші аеропорти Великобританії працюють без настільки масових скасувань рейсів, хоча злітно-посадочні смуги іноді закриваються для очищення. Відзначаються окремі відміни і затримки і на інших європейських маршрутах.
05 февраля 2012, 23:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт