» Отдых » Новости туризма

Названий кращий готель Росії

    всего 84291 отеля

Названий кращий готель Росії

Московська п'ятизірковий готель "Арарат Парк Хаятт" стала переможцем у номінації "Кращий готель у Росії" престижної премії International Hotel Awards.

Премія International Hotel Awards виникла на основі престижної нагороди International Property Awards, вперше представленої 16 років тому. У зв'язку із збільшенням кількості заявок на участь у конкурсі від представників готельного бізнесу, було прийнято рішення організувати спеціальну премію для готелів.

У числі номінацій International Hotel Awards - найкраща архітектура, дизайн інтер'єрів, кращий спа-готель, кращий бізнес-готель та інші. Відбір конкурсантів спочатку відбувається на рівні країни, потім переможців оцінює міжнародна комісія, що складається з 20 професіоналів, говориться в прес-релізі готелю.

Готель "Арарат Парк Хаятт Москва" розташована в самому центрі столиці, поруч з Великим театром і всього в декількох кроках від Червоної площі, будівлі Державної думи і ділового центру Москви. До послуг гостей - ресторани і бари, конференц-і банкетні зали, спа-і фітнес-центри, оздоровчий клуб. Вартість розміщення становить від 483 євро.
06 февраля 2012, 08:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт