» Отдых » Новости туризма

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок в окремі міста Єгипту

    всего 84291 отеля

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок в окремі міста Єгипту

У зв'язку з погіршенням безпекової ситуації в Єгипті і збільшенням випадків неконтрольованої агресії, МЗС України та Посольство України в Арабській Республіці Єгипет рекомендують громадянам України утриматися від туристичних поїздок до міста Каїр, Олександрія, Асуан, Луксор , Таба, Порт-Саїд і Суец.

Про це сказано в повідомленні МЗС України.

"Щоб уникнути загрози безпеки, громадянам України, які відпочивають у курортному місті Хургада, рекомендується проводити відпочинок в межах території готелю і утриматися від неорганізованих поїздок у міста та за його межі. Громадянам України, які відпочивають у курортному місті Шарм Ель-Шейх, рекомендується утриматися від подорожей по Південному Синаю і в напрямку м. Таба ", - радять дипломати.

Усім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, рекомендується утримуватися від відвідин місць надмірного скупчення людей, не брати участь в акціях протесту, демонстраціях або інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні. Рекомендується не вступати в суперечки з місцевим населенням з питань, які стосуються політичної ситуації в Єгипті, релігійних уподобань або гендерної нерівності.

Також МЗС закликає громадян України відстежувати терміни дії візи, аби уникнути загрози бути затриманим за порушення візово-імміграційного режиму Єгипту.
06 февраля 2012, 21:44





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт