» Отдых » Новости туризма

Безкоштовні візи в ОАЕ для пасажирів Etihad Airways

    всего 84291 отеля

Безкоштовні візи в ОАЕ для пасажирів Etihad Airways

Національний авіаперевізник ОАЕ, компанія Etihad Airways пропонує безкоштовні візи терміном на 96 годин для своїх клієнтів, які подорожують через Абу-Дабі. Акція проводиться спільно з одним з готелів; є ряд умов і обмежень.

У звичайному порядку віза оформляється через авіакомпанії і готелі еміратів, дубайський візовий центр або візовий центр ОАЕ в Москві або через туроператорські копанні наших країн. Надається ряд документів; збір за туристичну візу складає 220 дирхамів (близько $ 60), хоча на практиці з претендента стягують більшу суму, так як компанія, що оформляє візи, додає до збору вартість своїх послуг.

У рамках нової пропозиції віза буде безкоштовною для тих туристів, хто перш вже користувався послугами Etihad Airways з оформлення в'їзних документів. Пропозиція поширюється на громадян Росії, а також Бангладеш, Білорусі, Канади, Китаю, Кіпру, Чехії, Єгипту, Індії, Індонезії, Іраку, Йорданії, Казахстану, Лівану, Марокко, Непалу, Пакистану, Філіппін, ПАР, Шрі-Ланки, Судану, Сирії, Таїланду, Туреччини та В'єтнаму.

Для того щоб взяти участь в акції, пасажири Etihad Airways повинні забронювати проживання в готелі Radisson Blu Yas Island, розташованої на острові Яс в Абу-Дабі, за спеціальним тарифом - від 70 доларів за ніч. Ціна включає в себе проживання, сніданок і витрати по оформленню візи. Забронювати номер необхідно не пізніше ніж за 72 години до вильоту. Пропозиція дійсна за наявності місць в готелі.

Забронювати номер і подати заявку на безкоштовну 96-годинну візу можна на сайті etihad. com/freeuaevisa. Для цього необхідно додати копію закордонного паспорта та фотографію.

Туристам рекомендується звертатися за безкоштовною візою в рамках даної пропозиції не пізніше ніж за 7 робочих днів до поїздки, інакше документи можуть не встигнути обробити. Термін дії даної програми - з 22 січня по 31 грудня 2012 року. У цей період мають бути придбані квитки і здійснені перельоти. Спочатку необхідно забронювати авіаквитки, після цього заповнити форму заявки на проживання в готелі та оформлення візи на сайті авіакомпанії.
01 февраля 2012, 13:54


Тэги: Etihad Airways (Этихад Эйрвэйз)





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт