» Отдых » Новости туризма

Катання до квітня - в Зальцбургерланда

    всего 84291 отеля

Катання до квітня - в Зальцбургерланда

Гірськолижний сезон на курортах Зальцбургерланда в цьому році буде продовжено до кінця квітня. За останні два тижні тут випала рекордна кількість опадів, і зараз товщина сніжного покриву на більшості областей катання становить не менше трьох метрів.

У 2011 році Зальцбургерланд відвідало 50 тисяч російських туристів; загалом вони скоїли 230 000 ночівель, що на 25% відсотків більше, ніж роком раніше. Про це розповів Лео Бауернбергер, директор регіональної ради по туризму.

В останні три роки кількість російських туристів збільшується в середньому на чверть щороку, а дані 2011 року стали рекордом. За прогнозами, кількість туристів з Росії, які відвідали Зальцбургерланд до кінця гірськолижного сезону, виросте на 15-20% в порівнянні з даними 2011 року.

Зальцбургерланд (Зальцбурзький край) щорічно приймає близько 6 мільйонів туристів, що здійснюють тут 24000000 ночівель. Близько 45% загального турпотоку складають гості з Німеччини, друге місце ділять Нідерланди та Австрія, далі слідують країни Східної Європи (Чехія, Польща, Румунія та Росія) та Скандинавії, а також Великобританія та Італія.

Частка російських туристів поки невисока, проте мандрівники з нашої країни є лідерами за витратами під час відпочинку на гірськолижних курортах: в середньому близько 400-500 євро в день.

Більшість росіян приїжджає в Зальцбургерланд для занять зимовими видами спорту. Найпопулярнішими місцями гірськолижного катання у гостей з нашої країни є курорти Бад-Хофгастайн, Бадгастайн, Зальбах - Хінтерглемм, Целль-ам-Зеє, Ваграйн і Флахау.

У регіоні розташовано 23 гірськолижних курорту, загальна протяжність їх трас перевищує 2 тисячі кілометрів. При цьому близько 25% регіонального продукту припадає на туризм.
30 января 2012, 13:49





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт