» Отдых » Новости туризма

Аеропорт Жуляни в 2011 році різко збільшив пасажиропотік

    всего 84291 отеля

Аеропорт Жуляни в 2011 році різко збільшив пасажиропотік

Міжнародний аеропорт Київ (Жуляни ) за підсумками минулого року збільшив пасажиропотік в 16 разів в порівнянні з попереднім - до 469,8 тис. чоловік, повідомив віце-прем'єр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков на прес - конференції.

" Жуляни порадували таким значним збільшенням, й інші українські аеропорти відзначилися збільшенням пасажиропотоку ", - зазначив віце-прем'єр.

На даний момент міжнародний аеропорт Київ у Жулянах використовується переважно для внутрішніх рейсів, у той час як більш великий і знаходиться за межами міста аеропорт Бориспіль обслуговує рейси міжнародного сполучення.

Аеропорт знаходиться в комунальній власності Києва та розпорядженні одну злітно-посадковою смугою в 2,31 км, займаючи при цьому 265 га.

Так, тільки забули вказати, що завдяки тому, що вигнали з аеропорту Бориспіль авіакомпанію ВіззЕйр ( Wizzair ) і вийшло збільшення потоку туристів.
31 января 2012, 16:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт