» Отдых » Новости туризма

Новий лижний район у Франції

    всего 84291 отеля

Новий лижний район у Франції

Кілька невеликих альпійських курортів Франції об'єдналися в один великий гірськолижний курорт, який отримав назву «Гірськолижне Озеро Аннесі». Місцеві схили відрізняються невимушеною атмосферою, спокоєм і красою природи Альп, яка поєднується з традиційно розвиненою інфраструктурою французьких Альп.

Найвідомішим серед цих чотирьох курортів, які входять у лижний регіон Аннесі, найбільш відомим є Ла Клюса/La Clusaz. Інші три курорту - Ле Гран Борнар/Le Grand Bornand, Сен-Жан де Сікст/Saint Jean de Sixt і Манігод/Manigod - не знайомі любителям зимового відпочинку з Росії та України. У всякому разі, з цього моменту всі чотири курортах зараз пов'язані єдиною мережею підйомників.

Загальна протяжність трас регіону складе близько 220 кілометрів: їх будуть обслуговувати 85 підйомників різного класу. Найвища точка розташована на 2600 метрів над рівнем моря. Ла Клюса і Ле Гранд Борнар, які є частиною регіону, відзначені національним символом Famille Plus, яка дається у Франції сімейним курортам.

Лижні області є одними з важливих останніх альпійських тенденцій. В даний час рекламувати зимовий відпочинок від імені регіону модно в Австрії, Франції та Італії. Такі області, як Скі Амадей/Ski Amade в Австрії або Три долини у Франції вважаються кращими в організації великих гірськолижних зон з декількох курортів.

Регіон Озеро Аннесі в цьому році обіцяє заявити про себе. Отже, з 15 по 18 грудня 2011 року тут вперше в історії пройде Кубок світу з біатлону.

Лижний район Озеро Аннесі розташований приблизно в годині їзди від міжнародного аеропорту Женеви. На додаток до альпійських схилах є можливість познайомитися з місцевими пам'ятками та історичними середньовічним містом Аннесі.
23 ноября 2011, 17:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт