» Отдых » Новости туризма

Гірськолижні курорти Швейцарії дарують безкоштовні дні

    всего 84291 отеля

Гірськолижні курорти Швейцарії дарують безкоштовні дні

У новому зимовому сезоні гірськолижні курорти Швейцарії пропонують своїм гостям різні знижки. Зокрема, Гріндельвальд (Grindelwald) і сусідні курорти Венген (Wengen) і Мюррен (Murren) в регіоні Юнгфрау з початку грудня дають додатковий безкоштовний день розміщення при бронюванні двох і більше ночей.

Це ж пропозиція діє на ряді курортів округу Інтерлакен. Скористатися ним можна з 3 по 24 грудня, 16-29 січня та з 12 березня до кінця сезону, повідомляє Superski. ru.

За даними туристичного офісу країни, вона залишається популярним місцем відпочинку російських туристів в будь-який час року. Поки Швейцарія через високий курс франка по відношенню до євро "втрачала" європейців, число росіян за перші 6 місяців виросло як мінімум на 12%. А за даними Росстату, зростання російського турпотоку склав 21,8%.

За підрахунками агентства Proalps, за сезон 2010/2011 в Гріндельвальді побував 891 турист з Росії, провівши на курорті в середньому 7 ночей. Серед 50 найпопулярніших альпійських центрів зимового відпочинку Гріндельвальд займає 44-у сходинку. Разом з тим роком раніше результати були на 11% вище. За допомогою знижкових акцій, можливо, курорт поверне інтерес наших туристів.

У цьому сезоні національний перевізник Швейцарії, авіакомпанія SWISS, збільшила число регулярних рейсів (з 17 грудня з'явиться третій щоденний рейс, що вилітає вранці в Женеву, з вечірнім поверненням до Москви). Крім того, на новорічний період вводиться 26 додаткових рейсів до Женеви і Цюріха з Москви і Санкт-Петербурга. При цьому перевезення одного комплекту гірськолижного або сноубордического спорядження, за правилами авіакомпанії, пропонується безкоштовно.
23 ноября 2011, 13:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт