» Отдых » Новости туризма

Готель Mandarin Oriental в Мюнхені запрошує на різдвяні ярмарки

    всего 84291 отеля

Готель Mandarin Oriental в Мюнхені запрошує на різдвяні ярмарки

Мюнхенський готель Mandarin Oriental підготував для своїх гостей спеціальну пропозицію Romantic Winter Package, яке дозволить поринуть у чарівну атмосферу передодня Різдва - найулюбленішого в Європі свята.

Гостей запрошують провести дві ночі в одному з розкішних номерів готелю, де різдвяна ялина і новорічні прикраси створять особливий настрій. У подарунок гості отримають прикраса з кристалами Baccarat, яке можна буде зняти з ялинки і забрати з собою на пам'ять.

У програмі відпочинку - персональний тур з особистим гідом по численних різдвяним ярмарках Мюнхена, кожна з яких багата неповторними сувенірами ручної роботи та ремісничими виробами. Відвідувачі зможуть придбати, наприклад, вирізані з дерева фігурки лускунчика, саморобні свічки і ялинкові іграшки. На ярмарках гостям запропонують скуштувати делікатеси, традиційно готуються до святкового різдвяного столу в Баварії - імбирні пряники, копчену ковбасу братвурст, різдвяний пиріг штолень і мигдаль в цукровій глазурі.

Після прогулянки по ярмарках гості відправляться в казкову подорож по місту на упряжці з кіньми, які пронесуть їх за старими вуличками Мюнхена і доставлять в готель. Вечір вони проведуть в затишній обстановці альпійського шале за келихом ароматного зігріваючого глінтвейну в ресторані Wooden Chalet, розташованого на даху готелю.

Пропозиція Romantic Winter Package дійсно з 1 грудня по 29 лютого. Воно включає мінімум дві ночі проживання з двомісним розміщенням, сніданки на двох в ресторані Mark's по меню a la carte або в номері, ялинкова прикраса з кристалами Baccarat, путівник по різдвяним ярмарках Мюнхена, двогодинну прогулянку по святковим вулицями міста в кінній упряжці, келих глінтвейну в ресторані Wooden Chalet (послуга доступна до кінця січня). Вартість пропозиції - 1231 євро, говориться в прес-релізі готелю.
17 ноября 2011, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт