» Отдых » Новости туризма

Лондон визнано столицею шопінгу

    всего 84291 отеля

Лондон визнано столицею шопінгу

Лондон визнано найкращим європейським містом для здійснення покупок. Такі результати дослідження, проведеного організацією Economist Intelligence Unit. За британською столицею слідують Барселона і Мадрид, Париж і Рим.

Ступінь привабливості міст для шопоголіків визначався по 38 критеріям, повідомляє ІТАР-ТАРС. Це число торгових центрів і бутиків, зручність їх розташування, їх тематична різноманітність, наявність в них товарів відомих брендів, рівень цін, розпродажу. Також прийнято в розрахунок число відвідуючих міста туристів.

Враховувалося і якість послуг, зокрема, володіння продавцями іноземними мовами. Були розглянуті та супутні інфраструктури: наявність комфортабельних готелів, зручного транспорту, якісних ресторанів, можливості культурного відпочинку. Врахований при визначенні місця міста в рейтингу навіть клімат регіону.

Це дослідження було замовлено компанією Global Blue - одним з найбільших міжнародних операторів, що надають послуги відшкодування ПДВ. У компанії вважають, що популярність так званого "туризму з комерційними цілями" постійно зростає. При цьому привабливість одних і тих же міст як центрів туризму і як центрів торгівлі дуже різна. Наприклад, Париж зберігає першу позицію в списку туристичних мегаполісів, але як центр шопінгу знаходиться лише на четвертій сходинці. Це викликано, зокрема, невиправданою дорожнечею паризьких готелів.
17 ноября 2011, 11:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт